top of page
sincerely-media-p-NQlmGvFC8-unsplash.jpg

Over

Ik ben Petje de Beker

Een uniek samenwerkingsverband tussen verschillende partners uit de evenementenindustrie. Met als doel? Jou ontzorgen met een volledig schoon bekersysteem. 

Wij weten als geen ander dat met de ingang van de nieuwe SUP-regelgeving 2024 het een flinke uitdaging is geworden om jouw festival of (stads)evenement te voorzien van het juiste bekersysteem. Kies je voor een hard-cup beker of ga je toch voor de recyclebare rPet beker. Maar hoe pakken we dat aan wanneer we veel bezoekers hebben of vele partners die betrokken zijn bij het evenement? Precies daarin staan wij klaar om jou te ontzorgen. Van A tot Z. Hoe we dat aanpakken? Dat lees je hieronder. 

f0929568-1195-47b1-85ef-844d8e5b3b0a.png

Kennis & advies

Kennis

Wij hebben het meermaals meegemaakt. Waar start je als organisator of gemeente met het aanpakken van jouw evenement- en/of stadsfestival met het opzetten van een schoon bekersysteem? Wij hebben een blauwdruk klaarliggen die wij graag met jou delen. Met elk project dat wij doen wordt onze blauwdruk verder bijgewerkt. Zo blijven we altijd up-to-date en voorop in ontwikkelingen. 

Projectmanagement

Projectmanagement

7f081cb9-f15b-4e67-8e22-9e55bf211238.png

Het opzetten van een schoon bekersysteem vraagt om de juiste coördinatie. Of het nu gaat om jouw festival te voorzien van bekers en de gehele recycling of wanneer het gaat om een stadsevenement met tientallen losse barretjes. Wij gaan vooraf, tijdens en na het evenement aan de slag om jou hierin te ontzorgen.

De bekers

Onze bekers zijn gemaakt van (r)Pet materiaal wat betekent dat wij werken met recyclebare bekers. Samen met onze ketenpartners zorgen wij ervoor dat we hoogwaardige bekers kunnen leveren. Dit in combinatie met ons eigen bestelplatform maken wij het voor (sub)-organisatoren gemakkelijk om bekers te bestellen. 
In ontwikkeling: de bekers worden geleverd met het verplichte SUP-logo. Binnenkort verschijnt onze eigen beker voorzien van het Petje logo op de markt, waarmee het nog gemakkelijker is om de juiste bekers aan de bar in te nemen. 

Onze bekers

Beker1.png
De uitvoering

De uitvoering

Ons schone bekersysteem werkt enkel als er goede coördinatie tijdens het evenement plaatsvindt. Daarom komen wij altijd met ons team en de juiste materialen naar locatie. Waar moet je dan aan denken? Projectleider(s) die de opdracht op locatie coördineren, recyclemanagers die de barren ondersteunen en controleren op het gebruik en verwerken van de bekers (en flesjes). Het inzamelen, controleren en verwerken van de bekers op locatie. En het inzetten van cleanteams die tijdens het evenement de verloren bekers verwerken zodat deze niet bij de reststroom terecht komen. Daarnaast nemen wij al onze eigen productiematerialen mee zodat jij volledig ontzorgt wordt. 

41283c53-401b-47c0-9280-3e7236d05eb8.png
Verwerkin

Hoogwaardige verwerking

66272123-7f63-44fb-8c2c-984b51c66cd7.png

Na het evenement wordt al het ingezamelde afval opgehaald en door ons gebracht naar de afvalverwerker. Hier worden de bekers verwerkt tot een grondstof. Deze grondstof gaat naar de bekerfabriek waar nieuwe bekers van worden gemaakt. Onze projectmanagers gaan aan de slag om de resultaten zichtbaar te maken en zorgen voor een overzicht met een uitgebreide reportage.

De campagne

De campagne

d93d33a1-eb37-47b9-90af-95085c31d172.png

Niet alleen voor organisatoren en ondernemers is het veelal onduidelijk wat voor systeem er gehanteerd moet worden om te voldoen aan de huidige regelgeving. Ook voor de bezoekers is het systeem vaak onduidelijk. Daarom investeren wij in onze eigen campagne genaamd: Petje de Beker. Zie jij Petje? Dan is het systeem duidelijk. Je houdt je beker bij de hand en levert deze bij de bar in voor een nieuw drankje. Alle reclamematerialen, van spandoeken tot billboards leveren wij mee.

sincerely-media-p-NQlmGvFC8-unsplash.jpg

Kom bij ons team

Maar alleen als je de beste bent. De allerbeste. 

Bekijk jouw mogelijkheden
bottom of page